Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyílt napok az SRTeam-nél (március 22. és 23.)

2013.03.14

 

Nyílt napok az SRTeam-nél

(március 22. és 23.)
 
Sokunknak feltűnt egy péntek-szombati eseményre szóló meghívó az Srteam-től, de szemben a megszokott klubrendezvényekkel itt egy nyílt napra szólt a meghívó.
Ezzel kapcsolatosan kérdeztük Lajosfalvi Ferencet, mit jelent ez a nyílt nap?
 
Az autósport után érdeklődők tudják, hogy az SRTeam legfontosabb feladatának tartja a legmodernebb és legfejlettebb versenyport-technológiák hazai elterjesztését, ezért rendszeresen meghívunk neves szakembereket, hogy első kézből tájékoztassák az újdonságokról az érdeklődő versenyzőket. Most pénteken, és szombaton, rendhagyó módon a versenytechnológia vezető gyártójának, az OMP cégnek a segítségével tartott bemutató során szeretnénk áttekinteni, hogy merre tart a világ a versenytechnikai megoldások fejlesztésével.

 
Mondanál pár szót az OMP cégről?
 
Az OMP a világ egyik vezető versenytechnológiai gyártója, termékeivel a F1-től kezdve az autósport minden ágában találkozhatunk. Idén lett 40 éves a cég ezért megújították a választékukat és új biztonságtechnikai fejlesztéseket vezettek be szinte minden téren. Természetesen itt egy olasz cégről beszélünk, ezért a dizájnban, a felhasznált anyagokban és mintákban is sokat újítottak.  Ebben az évben az OMP termékeit használja több vezető autosportos csapat is, ebből talán a VW Motorsporttal folytatott együttműködést emelném ki, amiről az előadáson további részleteket fogunk megtudni.
 
Jól értem, hogy nem csak szakmai előadás lesz megtartva hanem a nyílt napokon láthatóak és kipróbálhatóak lesznek az OMP termékei?
 
Aki az SRTeam csapatát ismeri, tudja, hogy igyekszünk minél több versenyen jelen lenni és ott, vagy a Kondorosi úti bemutató termünkben megmutatni a forgalmazott termékeket. Ez a nyílt nap lehetőséget biztosít egy még szélesebb választék prezentációjára, többek között olyan termékeket is bemutatva, amelyeket egyébként csak katalógusban lehet látni.
Szeretnénk lehetővé tenni, hogy a legújabb termékeket ne csak képen lássák felhasználóink, hanem a nyílt napokon  ki is próbálhassák és meg is vásárolhassák őket. A bemutató pénteken 10 órától kezdődik és szombaton délelőtt is fogadjuk a az érdeklődőket 10 és 13 óra között. Próbáltunk egy olyan időpontot kiválasztani, amely a vidékről érkezőknek is megfelelhet, hiszen ezen a hétvégén több motorsport-esemény is lesz a fővárosban.

 
Számíthatunk szakmai előadásra is?
 
Igen fontosnak tartjuk, hogy ne csak költsünk a versenyfelszerelésre, hanem ismerjük annak a helyes felhasználását is. Ezzel kapcsolatban fog az OMP cég képviselője péntek délután 15 órától egy prezentációt tartani, kiemelve a FIA szabályokkal kapcsolatos fontos tudnivalókat, és legfontosabb biztonságtechnikai fejlesztéseket. Természetesen az OMP-s kolléga pénteken egész nap az érdeklődők rendelkezésére áll és személyes tanácsadással is segíti a megfelelő versenyfelszerelések kiválasztását.
 
Készültök valami különleges ajánlattal is a hozzátok ellátogatóknak?
 
Igen  tudjuk, hogy a szigorodó szabályok komoly anyagi terhet jelentenek ezekben a nehéz időkben a versenyzőknek, ezért egy - kifejezetten a boltba ellátogató vendégeink számára érvényes - kedvezményes ajánlatot dolgoztunk ki, amely szerint egy homológ alsó+felső kombinációt együttesen 20.000 Forintért (bruttó ár) és egy OMP HTGX homológ versenykesztyűt 15.000 Forintért (bruttó ár) biztosítunk.
Természetesen minden érdeklődőnek ezeken a napokon további kedvezményeket tudunk nyújtani, egyedi ajánlatok formájában.
 
Tudtok segíteni egyéb gyártók termékeinek beszerzésében is?
 
Cégünk több gyártó termékeit is forgalmazza, és kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszerünk segítségével minden igényre meg tudjuk találni a legmegfelelőbb megoldást.
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.