Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Összhangban a Casentino Rallyn

2013.07.19

 

 

 

Összhangban a Casentino Rallyn

 

 

Mitropa Rallye Cup - 33 ° Rally del Casentino

Car Tools kft - Renault Megane N4

Juhász Csaba - Juhász Zsolt 

 

 

Beszélgetés Juhász Zsolt autóversenyzővel, aki navigátorként vett részt egy Nemzetközi Rallye versenyen Olaszországban.

 

 

Kedves Zsolt! Első Mitropa Rally Cup-os versenyeden vagy túl. Miként sikerült megtalálni az összhangot a verseny folyamán a pilótáddal, aki mellesleg a testvéred?

 

- Nem volt nehéz megtalálnunk az összhangot, mert korábban már navigáltam a testvéremnek, majd egy évtizedig, igaz az utóbbi két évben nem indultunk együtt, de a versenyt megelőzően volt lehetőségünk tesztelni, például a Rallye túrában, Ózdon.

 

 

A 137km gyorsaság szakasz közül, melyik és miért tetszett számodra?

 

- A 4-es Crocina-i gyorsasági tetszett, elsősorban a pálya technikássága miatt, illetve a 23km-es hosszúsága miatt.

 

 

Az utolsó, nyolcadik gyors 35,44 km volt, amit éjszaka kellett teljesíteni. A nappal sem egyszerű a kanyar-kanyar hátán lévő szakaszokon fejben ott lenni. Itt az esti gyorson, hogy sikerült a navigálás?

 

- Jól sikerült a navigálás, bár kissé megnehezítette a dolgunkat, hogy a gyorsasági utolsó pár kilométerén kezdtük beérni az előttünk rajtolót, így a porfelhőjét is számításba kellett vennünk, az értékes másodpercek vesztése mellett.

 

 

Kérlek értékeld a magatok teljesítményét, eredményeteket és a verseny rendezését!

 

- Ha 10-es skálán kellene értékelnem a teljesítményünket, a 8-ast tudnám megjelölni, az olasz helyismeretem hiánya miatt.

Az 5. helyen végeztünk, ez jónak mondható, az összkerekes kategóriában, elsőkerekesként.

A verseny rendezése kiváló volt, nem voltak csúszások, várakozások, precízen lepörgött az egy napba összetömörített verseny.

 

 

Legközelebb hol találkozhatnak veled a szurkolók?

 

- Szintén Olaszországban, augusztus 31-én a Rally Alpi Orientali-n.

 

 

Köszönjük Partnereink segítségét!

Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power.

Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft, Öko Transz,

Maldon Kft, Unify Plus Kft, Kartel 97Bt, Bezama Kft, Adó-Dó Plusz Kft,

Product T-Pride Kft, Oldpit Kft, R-Pex2000 kft, Andrezol-net Kft, www.madeinmiskolc,hu, H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató, Építő és Kereskedelmi  Kft, aquageneral.hu, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft, Digit-Center Kft, www.infovaros.hu, Max Transport, Szenzortechnika, Baromfiudvar 2000 Kft, Castrol, Unilub Kft, Assist-Trend Észak Kft, BB-Logistic.eu, Balogh és Fia Trans Bt, Horváth Kft, Távit Kft, Autó M3 Szervíz és Diagnosztika, T-Rental, Indura 2006 Kft, D.D-Z.- MED Kft,Szamsped Transz Kft

 

 

- Hajósi Miklós -

 

www.hajoka.hu