Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Riportok a Vác Rali előtt

2012.09.17

 

Vác Ralin a Szabolcsi fiúk

 

Ivanics Rally SE

 

Kiss Zsolt – Szollár Csaba BMW318 Nyíregyháza

 

Vác Rali Prológgal. Mit szól hozzá, hogy óriási nézőközönség előtt csapathattok majd, és hogy készülsz fel rá?

A prológ minden esetben kiemelkedő esemény versenyzői, és a nézői szempontból. Természetesen szeretünk a prológokon autózni, hiszen egy hátsó hajtással ez mindig nagy élmény! J Tavaly is hatalmas közönség előtt versenyeztünk, remélem, hogy az idén is így lesz. Megpróbálunk nem okozni csalódást a közönségnek, hiszen a kopott nyári kerekek elő vannak készítve… J

 

 

A vasárnapi pályákat ismeritek már? Esetleg mentetek rajta valamikor?

Igen ismerjük a pályákat, tavaly az RTE mezőnyével érkeztünk ide, és volt lehetőségünk menni a pályákon. Összességében tetszettek a pályák, de remélem a murvás, dobálós részeket megjavították.

 

 

Mennyire fog feküdni a Vác rali pályái az autótoknak?

Ezt sajnos nem tudjuk. Mivel még új az autónk, nem ismerjük a határait. Próbáljuk megtalálni a beállításokat. Tavaly még a VFTS-el versenyeztünk, és ezeket a tapasztalatokat nem tudjuk összességében átültetni a BMW-be, de támpontnak mindenképp megfelelő.

Az autó felkészítése jelenleg is folyamatban van, és úgy érzem, hogy ütőképes technikával fogunk megérkezni Vácra. A szerelő fiúk mindent elkövetnek, hogy jól sikerüljön a hétvége. Ezúton is szeretnénk Nekik ezt megköszönni, nélkülük nem sikerülne!!!

 

 

Milyen eredménnyel zártátok a Miskolc Ralit, és itt mire számítottok ezen a versenyen?

Sajnos a technika ördöge most sem kímélt minket, mint ahogy az év korábbi részében sem. Nagyon szerettünk volna egy jót versenyezni Miskolcon, de utólag lehet, hogy jobb volt így… Vácon mindenképp szeretnék a dobogó közelében végezni, de elsősorban a tapasztalatszerzés a cél az autóval.

 

 

 

2013-as terveitek?

Tervek azok vannak! Természetesen, mint minden versenyzőnek a bajnoki cím a cél, de még nem merünk ilyen messzi távlatba tekinteni, hiszen még nagyon sok dolog történhet. Az biztos, hogy jövőre nem szeretnénk ennyi technikai problémát, és az autó felkészítését ezt szem előtt tartva fogjuk végezni. Jó az alap, már csak finomítani kell rajta, és nem lesz gond. A mezőny nagyon erős! Ügyes, és felkészült versenyzőkkel kell majd felvenni a harcot, na de mi ezt szeretjük, és kívánjuk minden versenyzőtársunknak, hogy a jövőben is rajthoz tudjunk állni az RTE versenyeken!!!

 

 

 

Köszönet a Támogatónknak:

 

Ivanics Csoport

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------

 

 

Célunk az első helyen végezni!

 

Ivanics Rally SE

 

Papp László – Papp Csaba Volvo C30

 

 

Vác Rali Prológgal. Mit szólsz hozzá, hogy óriási nézőközönség előtt csapathattok majd, és hogy készülsz fel rá?

 

Kedveljük az ilyenfajta bemelegítést, mert sokan – köztük mi is – idő hiányában csak a versenyhétvégén tudunk az autóval menni éles körülmények között. Egy ilyen prológ után az esetleges hibák kijavítására is van lehetőség. A prológra különösképpen nem készülünk, csak a kéziféket ellenőrizzük a megfelelő működés érdekében.

 

 

A vasárnapi pályákat ismeritek már? Esetleg mentetek rajta valamikor?

 

Ezeken a gyorsaságikon a tavaly rendezett Vác Rali keretein belül már sikerült versenyeznünk. Tavaly még előfordultak néhol rossz minőségű útszakaszok, amiket reményeink szerint idénre feljavítottak.

 

 

Mennyire fog feküdni a Vác rali pályái az autótoknak?

 

Az autónkat szinte ide találták ki, legalábbis a tavalyi időeredményeink ezt mutatták.

 

 

Milyen eredménnyel zártátok a Miskolc Ralit, és itt mire számítotok ezen a versenyen?

 

A miskolci futamot kis lemaradással a kategória 2. helyén zártuk, amit Vácon szeretnénk az 1. helyezésre váltani.

 

 

2013-as terveitek?

 

Szeretnénk jövőre is ezzel az autóval ugyanebben a kategóriában versenyezni, de ez a támogatóktól függ.

 

 

Köszönet a Támogatóinknak!

 

Ivanics Csoport

Auto-Del 2004 Bt.

VIP gumi-------------------------------------------------------


Tesók, egy célért egy autóban a Vác Ralin!

 

 

 

 

Bodogán Ferenc – Bodogán Balázs Lada 2105

 

Ivanics Rally SE

 

 

 

 

Vác Rali Prológgal. Mit szól hozzá, hogy óriási nézőközönség előtt csapathattok majd, és hogy készülsz fel rá?

 

Nagyon örülünk neki, hogy megrendezésre kerül, hiszen itt olyan érdeklődők, nézők is láthatják a versenyautókat, akik másnap reggel nem szeretnének korán kelni és a pálya széléről nyomon követni a versenyt, viszont szeretik a benzingőzt és a versenyautókat. A prológ mindig nagy eseménynek számít nekünk - de gondolom más versenyző is így van vele -, és nagyon jó érzés, hogy akár több százan is integetnek és szurkolnak, hogy minél szebben, persze keresztben, autózzon a versenyző. Tulajdonképpen nagy felkészülést nem igényel, így nagy fejtörést nem is okoz, viszont nem hagyjuk fent a slick-et. J     

 

 

A vasárnapi pályákat ismeritek már? Esetleg mentetek rajta valamikor?

 

A tavalyi évben jártunk itt, de különösebben nem ismerjük, mert az első gyors végén széttört a féltengelyünk és feladni kényszerültünk a versenyt. Mindent megpróbáltunk, hogy beérjünk a szervizbe, de sajnos nem sikerült. Így sok tapasztalatot nem sikerült szereznünk a pálya adottságairól, viszont az első szakasz tetszett és a videót visszanézve sikerült is egy jó tempót autóznunk.

 

Mennyire fog feküdni a Vác rali pályái az autótoknak?

 

A felfélékben a nyugati elsőkerekes kocsit biztosan meg fognak nyúlni tőlünk, viszont ezt a hátrányt a technikásabb részeken megpróbáljuk behozni és előnyünkre váltani. Ahogy említettük sokat nem sikerült a pályákon mennünk, sőt a második szakaszon egyáltalán nem, de az eddigi kevés tapasztalatok alapján és bízva a futóműben és a technikában, bizakodóak vagyunk.

 

 

Milyen eredménnyel zártátok a Miskolc Ralit, és itt mire számítotok ezen a versenyen?

 

Sajnos technikai probléma hátráltatott minket, és nem azt az eredmény értük el, amit szerettünk volna, de így is beértünk a kategória 5. és A Lada kupa 2. helyén.

 

Találgatásokba nem szeretnénk belemenni, de mivel az A/3-as kategóriában nagyon nehezen férnénk fel a dobogóra év végén, így a kupára összpontosítunk, amit 2 ponttal vezetjük ifj. Vizelliék előtt. Itt fog eldőlni, hogy ki állhat fel a dobogó legfelső fokára az év végi díjkiosztón. Nagy csatára számítunk és reméljük, hogy a pályán fog eldőlni a bajnoki cím sorsa és az év utolsó parc-fermejében találkozunk. 

 

 

 

2013-as terveitek?

 

Ez mindig nagyon nehéz kérdés, és a válasz is bizonytalan még. Erről inkább később tudnánk nyilatkozni, viszont a terveinkbe van véve, hogy folytassuk, és újra teljes évet menjünk a túrában. Ennek támogatói oldalról az eddigi visszajelzések alapján nem lesz akadálya.

Idén sikerült egy külföldi romániai versenyen részt vennünk, ami életünk legjobb döntése és legjobb versenye volt. Ha megrendezik, ezen a jövő évben is részt veszünk. Nem titkolt célunk, hogy ezen a versenyen kívül szeretnénk egy másik külföldi eseményre is eljutni. A célunk egy déli ország, de ez még nagyon képlékeny és nem szeretnénk belemenni, mivel addig még nagyon sokat kell dolgozni, hogy ez az álom valóra válhasson.  

 

 

Köszönet a Támogatóinknak!

 

Paskál Szerviz

 

Hunova Trans Kft.

 

Pető-F Kft.

 

Car Colours

 

-         Hajósi Miklós -

 www.csapassunk.hu

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.